Køb af hus i Piemonte

Køb af hus i Piemonte

Overvejer du tilfældigt at købe et hus i Piemonte, men er du ikke helt overbevist endnu?

 

Fortsæt derefter med at læse denne artikel for at fjerne enhver tvivl, der er tilbage.

 

Ja, fordi Piemonte er en ægte perle, en ædelsten i Italien.

 

En region rig på historie, kultur, naturlige vidundere og arkitektonisk skønhed.

 

Torinos majestæt og charme, de ekstraordinære søer, trøflerne i Alba, vinene og mad- og vinprodukterne fra Langhe, Roero og Monferrato (Unesco-arv), de talrige museer, de storslåede naturreservater i Alperne og meget mere.

 

Faktisk har selv den prestigefyldte og internationale guide Lonely Planet kåret Piemonte-regionen som den bedste i verden at besøge i 2019.

 

Det eneste problem, du vil have ved at købe et hus i Piemonte, er at skulle vælge, hvilket sted der passer bedst til dig?

 

Er du mere tilbøjelig til en middag ved bredden af Lago Maggiore? Eller vil du foretrække at nippe til et godt glas Barolo, mens du nyder en storslået solnedgang blandt de bølgende bakker i Langhe, Roero eller Monferrato? Eller du elsker byer, natteliv, museer. Så i dette tilfælde kan du ikke lade være med at fokusere søgen efter dit fremtidige hjem på Torino!

Køber et bondehus i Piemonte

På dette tidspunkt er det næsten færdigt, alt du skal gøre er at vælge typen.

 

I Piemonte er der bygninger af sublim skønhed. Men en af de mest eftertragtede typer er bestemt den typiske og karakteristiske “Cascinale Piemontese”. I årenes løb er der udført adskillige konservative inddrivelsesindgreb på disse typer ejendomme.

 

Faktisk kan du, når du rejser rundt i Piemonte, beundre mange af dem, der nu bruges som B&B’er eller Agriturismer, skabt netop ud fra den konservative restaurering af disse gamle bygninger, der er typiske for området.

 

Inde i stuehuset er der stalde, siloer, lader, kornmagasiner, brønde, gamle brændeovne, møller og naturligvis de gamle hjem for piemontesiske bondefamilier.

 

Disse ejendomme generelt beliggende på landet, i rolige områder, væk fra byens kaos og trafikken, kan have en rektangulær, “L” eller “Hestesko” planstruktur.

 

Nå, på dette tidspunkt er alt hvad du skal gøre at informere dig selv om proceduren for et sikkert køb i Italien. Så læs vores guide til, hvordan du køber hus i Italien her.

Unisciti alla discussione

Confronta Strutture

Confronta
×